Rólunk

Reméljük, hogy új honlapunk elnyeri tetszésüket. Segít megismerni szolgáltatásunkat, és megkönnyíti a megrendelés leadását.

A Roberto Pizzéria 1997-ben kezdte meg működését Fóton. Jelenleg Fót, Mogyoród és Dunakeszi lakosait látjuk el házhozszállításal, illetve várjuk az éttermünkbe betérő vendégeinket is.

Pizzáink receptje egyedi, a magyar fogyasztók ízvilágához igazítva készítjük.

A Roberto Pizzéria szlogenje “finomat, jó minőségben, elérhető áron“. Ennek jegyében készítjük pizzáinkat, jelenleg több mint 45 féle variációban, de saját ízlésed szerint is állíthatsz össze. Természetesen étlapunkon megtalálhatóak tésztaételek, hamburgerek, frissensültek és desszertek is.

A pizzáink elkészítéséhez folyamatosan próbálunk új alapanyagokat felkutatni, hogy tovább bővíthessük étlapunkat, és mindenki megtalálja a saját ízlésének valót.

A Roberto Pizzéria ellenőrzési rendszere garantálja, hogy beszállítóink folyamatosan és mindig kiváló alapanyagokkal lássák el egységünket.

A megrendelés után a pizzákat azonnal, friss alapanyagokból készítjük, de a megrendelések mennyisége nagyban befolyásolja az elkészítési és a kiszállítási időt. A telefonos megrendeléskor a várható kiszállítási időről tájékoztatni fogják.

Loading